Lees alles over kansen en mogelijkheden...

Ons verhaal....

Join The Force werd op 27-10-2006 opgericht in een Dorpshuis aan de Diepenveense Dorpsstraat.
We zijn nu vele jaren verder en Join The Force is een van de grootste gaming organisaties in de Benelux met grote naamsbekendheid.
De vriendenclub is uitgegroeid tot een (inter)nationaal instituut, een organisatie van en voor iedereen die in binnen- en buitenland vele sympathisanten kent.
Sinds enkele jaren ogen we ook steeds meer internationale aanzien.
De diverse cijfers verderop in dit document spreken voor zich. Met maar liefst drie serieuze esporttitels doet Join The Force in de Benelux mee op het hoogste niveau.
De in het verleden door Join The Force behaalde prijzen en de massale achterban uit alle lagen van de bevolking verschaffen de organisatie een enorme uitstraling, maar leggen tegelijkertijd een voortdurende druk op staf en spelers.

Where Forces Come Together #JTFamily
Dat is het motto van de organisatie waarin verbinding en het samen doen centraal staan. Alles draait om verbinding en samen . Een member van Join The Force is niet alleen de e-sporter die het prachtige shirt mag dragen. Onder JTFamily verstaan we alle spelers/members van de organisatie. Iedereen die Join The Force een warm hart toedraagt en een positieve bijdrage levert aan de prestaties van de club, is belangrijk voor ons.

Onze gaming filosofie
Om mee te kunnen doen in de Europese top van het esport is een selectie bestaande uit kwalitatief hoogstaande e-sporters onontbeerlijk. Join The Force is van oudsher dé organisatie die weet hoe je dergelijke spelers opleidt. Vanwege de financiële en daardoor indirect de sportieve kloof tussen Nederland en de Europese topcompetities, zijn wij nog niet bij machte om de meest gelouterde toppers aan te trekken. Daarom moeten we slim zijn, inventief omgaan met de omstandigheden en gebruik maken van onze eigen krachten.

Recent hebben we aangetoond te kunnen concurreren met de Europese top als we een selectie hebben die bestaat uit door ons zelf opgeleid talent en meer ervaren spelers. Een mix van spelers uit de Benelux aangevuld met talenten uit de Benelux kunnen het verschil maken. Daarom moeten we gebruik maken van hetgeen waar we sterk in zijn. Zelf spelers opleiden en klaarstomen voor de top is waar we goed in zijn.  Talentontwikkeling staat daarom voorop, daarmee kunnen we het verschil maken.
Door deelname aan elite series, esea en vergelijkbare grote Europese toernooien, vergroten we de kans dat gearriveerde toptalenten bij Join The Force willen spelen. Vanuit deze filosofie borduren wij verder aan ons missie

Missie:
Het streven is om onze fanbase altijd te vermaken met spel op een zo hoog mogelijk niveau. Om dat te kunnen realiseren geven de spelers keer op keer alles. Mede dankzij de support van de fans kunnen wij wedstrijden winnen, bereiken wij vooraf bedachte doelen. En als je wint kun je weer verder investeren in de kwaliteit en toekomst van het esports.
We zetten met onze opleiding en prestaties aan tot sportieve activiteiten, wat leidt tot plezier, ambitie en motivatie voor sport en beweging. Gaming als sport verbindt en verbroedert. Gaming is van en voor iedereen en biedt on en offline een ontmoetingsplek voor allerlei mensen met een gedeelde hobby, passie of vermaak. Onze rol in de samenleving, onze reputatie en betekenis zetten we niet te vergeten in om onze maatschappelijke waarde te vergroten.

  • machiel dijkslag Founder machiel dijkslag
  • Andre Schotanus Head of Community Andre Schotanus
  • Jesse Willems Designer Jesse Willems
  • Timothy esportmanager Timothy

..

..

Download media kit